m

Blog

AUGMENT DE CAPACITAT PRODUCTIVA MITJANÇANT NOVA LÍNIA DE PERFILAT

BRAU,S.A., en els últims anys ha apostat per la millora i modernització dels seus processos, mitjançant una estratègia de modernització dels equips amb l’objectiu de millorar i ampliar la productivitat de les seves línies, avançar en la digitalització de processos i a la vegada, complir amb els estàndards d’eficiència energètica per reduir consums energètics, la seva pròpia petjada de carboni i les emissions de C02.

Tot això ha propiciat la necessitat de substituir una màquina de perfilat antiga per una nova totalment innovadora amb millors prestacions tecnològiques, assegurant les exigències de flexibilitat, agilitat, fiabilitat, qualitat, eficiència i innovació que caracteritzen Brausa.

És un pas més en el nostre propòsit de continuar sent una empresa de referència tant en el mercat nacional com l’internacional.

Aquest projecte ha rebut el suport del Ministerio de Economía, Industria y Turismo sota el ‘PLAN DE MODERNIZACIÓN DE LA MÁQUINA HERRAMIENTA DE LAS PYMES’.

Nacional II-a, Km. 448 C.P 25181 SOSES (Lleida) España

+34 973 790 100

+34 973 791 061

comercial@brausa.es