m

Avís Legal

BRAUSA S.A.
Carretera Nacional II-a, Km. 448 –
C.P 25181 SOSES (Lleida) Espanya
Telèfon: +34 973 790 100
Fax: +34 973 791 061

BRAUSA S.A. Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida.

La informació continguda al lloc web de BRAUSA, SA, és la vigent i ha de ser considerada com a introductòria per a l’usuari quant a la metodologia, els productes i els serveis, entre altres informacions referents a l’empresa.

L’usuari pot sol·licitar qualsevol informació a la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició al mateix web.

BRAUSA S.A. no es responsabilitza del mal ús de la informació i els continguts i es reserva el dret d’actualitzar-los quan calgui, com també eliminar-los, limitar-los o impedir-hi l’accés de manera temporal o definitiva.

BRAUSA S.A. rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquest lloc web i, per tant, no elaborada per BRAUSA, SA, ni publicada en nom seu. De la mateixa manera, no es responsabilitza de la informació continguda en altres pàgines connectades al web de BRAUSA, SA, per mitjà d’enllaços (links).

BRAUSA S.A. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador utilitzat.

La reproducció, la còpia, l’ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altre ús que es pugui fer amb la informació continguda a les pàgines d’aquest lloc web i que es faci sense l’autorització de BRAUSA, SA, és una infracció que castiga la legislació vigent.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web, com també dels elements que hi figurin, entre d’altres, les imatges i el catàleg corporatiu, pertanyen a BRAUSA S.A.

Nacional II-a, Km. 448 C.P 25181 SOSES (Lleida) España

+34 973 790 100

+34 973 791 061

comercial@brausa.es