m

Blog

Nova línia de perfilat

A Brausa seguim treballant intensament per adaptar-nos a les necessitats del mercat. Brausa augmenta la seva capacitat productiva i tècnica mitjançant la incorporació d’una nova línia de perfilat, aconseguint d’aquesta manera millorar el compliment de les exigències dels nostres clients i del mercat, escurçant terminis de lliurament i ampliant la nostra gamma de producte.

Aquesta nova línia de perfilat ha estat desenvolupada pel nostre departament d’enginyeria en col·laboració amb el fabricant, i respon a les exigències de flexibilitat, agilitat, fiabilitat, qualitat i innovació que caracteritzen a Brausa.

És un pas més en el nostre propòsit de seguir sent una empresa de referència tant al mercat nacional com internacional.

Per qualsevol informació sobre els avantatges que podem oferir contacteu amb nosaltres.

Comments:

Comments are closed.

Nacional II-a, Km. 448 C.P 25181 SOSES (Lleida) España

+34 973 790 100

+34 973 791 061

comercial@brausa.es